Wij zijn kraftware.
Shopware 6 specialisten

Lokaal, klein en krachtig! We werken met jou samen om je presence op het web in orde te krijgen.
We werken allround, maar onze specialisatie ligt in e-commerce. We zijn dé perfecte partner om je webshop op te starten!

Een oplossing op maat.
Jouw maat

Zoals we bijvoorbeeld ook voor Talpatheater deden. Hiervoor ontwikkelden we een gloednieuwe website met ledenportaal en ticket-systeem. De website is helemaal op 2 dingen gericht: hun rijk archief met foto’s van hun voorstellingen, en natuurlijk de ticketverkoop voor nieuwe voorstellingen.

Een systeem op maat waarmee ze hun website kunnen beheren, tickets kunnen verkopen en hun bereik kunnen vergroten door een nieuwsbrief-integratie met Mailchimp.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Met onze kennis van Shopware (voor e-commerce), Symfony (voor custom projecten) en WordPress (voor content sites) hebben we een oplossing voor alle projecten.

Case: Aroma Turnhout

E-commerce

Webshops, onze specialiteit. We gaan aan de slag met Shopware om voor jouw een webshop op maat op te zetten. Een eigen thema, integraties met je kassa-systeem of bestellingen automatisch laten afhandelen door een logistieke partner? Geen probleem!

Digitaal platform

Laat je bedrijfsprocessen automatiseren door een cloud-oplossing op maat.
Door te kiezen voor een cloud-oplossing op maat zet je de deur open naar hybrid working. Je software is niet meer enkel van 1 vaste pc op kantoor bereikbaar, maar is beschikbaar voor elk toestel met een internetconnectie.

Case: PC Mollenhof

Case: Hegge Poederlee vzw / Heggefeesten

Website

Als kleine zelfstandige of KMO een website laten maken?
Het kan snel, eenvoudig en voor een betaalbare prijs!

Vandaag de dag kan je niet meer zonder website. We ontwikkelen voor uw bedrijf een website op maat, die snel werkt en hoog in Google tevoorschijn komt.

Enkele cases

Talpatheater

Branding, Website, Marketing

Een website van A-Z tot de puntjes uitgewerkt met een ledensysteem, ticket-systeem, en ruim archief van hun 25 jaar aan theatervoorstellingen.

Aroma Turnhout

Webshop, Shopware 6

Atelier Creabelle

Webshop, Shopware 6

Mollenhof

Website, Digitaal Platform

Hegge Poederlee vzw

Website, Digitaal Platform, Ticketing

We bouwen de website van je dromen

We werken samen om je website, webshop of web-platform helemaal naar wens op te bouwen.

Vragen? Een uitdaging? Contacteer ons vrijblijvend!

Technologiekeuze

Maak kennis met onze “tech-stack”. Met Shopware (voor e-commerce), Symfony (voor custom projecten) en WordPress (voor content sites) hebben we een oplossing voor alle projecten.

Heb je wilde plannen?

Wij zijn klaar om je wildste dromen waar te maken ✌