Ontwerp & ontwikkeling van
gebruiksvriendelijke websites

Als kleine zelfstandige of KMO een website laten maken?
Het kan snel, eenvoudig en voor een betaalbare prijs!

Een website laten maken op maat van jouw bedrijf.
Vandaag de dag kan je niet meer zonder website. We ontwikkelen voor uw bedrijf een website op maat, die snel werkt en hoog in Google tevoorschijn komt.
Ben je op zoek een simpel online visitekaartje, of naar een uitgebreide content-site waar je je volledige verhaal op kwijt kan? Iets daartussen in? We helpen je verder met het online zetten van je perfecte website. En dat steeds met jouw wensen en noden op de eerste plaats.

TECHNOLOGIE

Afhankelijk van de noden maken we een keuze voor de onderliggende technologie van de website. We hebben ervaring met een handvol pakketten waardoor we voor elk project wel een geschikte start vinden. Door te starten met een bestaand pakket als basis voor de website, betaal je niet voor alle standaardfunctionaliteiten zoals het beheer van je website, en kunnen we ons 100% focussen op de website zelf.

 

HOE GAAN WE TE WERK?

1. Onderzoek
Voordat we aan de website zelf beginnen, doen we een onderzoek-traject. In deze belangrijke fase gaan we dialoog aan met jou om erachter te komen welke functionaliteiten, content, … er op de website terecht moet komen. Samen stellen we een strategie op om van je websiteproject een succes te maken.

2. Ontwerp
Nadat we een idee hebben van hoe we de website willen, kunnen we naar de tekentafel gaan.
Onze designers ontwerpen voor jouw website een design en een style tile. Na jouw goedkeuring kunnen onze ontwikkelaars hiermee aan de slag om je volledige website uit te werken.
We werken in een aantal feedback-rondes totdat we het perfecte resultaat voor u hebben gevonden.

3. Ontwikkeling
In deze fase van het project werken we de website uit. We gaan van een statisch ontwerp naar een écht klikbaar product. Afhankelijk van jouw wensen en noden duurt deze fase het langst.

4. Oplevering & livegang
Klaar! Of toch nog niet?
De website is klaar en wordt opgeleverd. Op dit moment is het jouw beurt om aan de slag te gaan. Content, foto’s, verhalen, … De website moet nog ingevuld worden met de uiteindelijke inhoud. Uiteraard helpen we hierbij, maar content wordt geschreven door personen die veel over het onderwerp kennen. En er is niemand die uw bedrijf beter kent, dan u (of uw collega’s) zelf.

5. Opvolging
De website staat live. Case closed!
We laten je zeker niet vallen, maar blijven opvolgen hoe je website het doet. Aan de hand van statistieken, feedback, … kunnen we de website updaten, jou tips bezorgen om content te schrijven, of zelfs heuse media-campagnes opstellen.