Shopware 6
Dé oplossing voor B2C en B2B e-commerce

Bereik je klanten 24/7 via een eigen webshop. We helpen ondernemers met het opzetten van hun eigen webshop. Hiervoor maken we gebruik van Shopware, een open source e-commerce platform waarmee we de volledige vrijheid hebben om een webshop helemaal naar wens samen te stellen. Door te starten met een bestaand pakket als basis voor je webshop, verliezen we geen tijd (en geld!) aan alle standaardfunctionaliteiten zoals het beheer van je webshop, en kunnen we ons 100% focussen op je Shopware webshop zelf.

Technologie

Shopware 6, dat is meer flexibiliteit en minder complexiteit in één technologie.
Met Shopware profiteer je van maximale flexibiliteit en de vrijheid om te groeien. De perfecte winkelervaring voor je klanten staat hierbij centraal – via alle denkbare kanelen van nu en van de toekomst. Shopware biedt de perfecte voorwaarden om omnichannel shopping mogelijk te maken op de plaats waar mensen zich bevinden. Onafhankelijk van plaats, tijd of toestel...

Als Shopware specialisten kunnen we je niet enkel helpen met het bouwen van je nieuwe webshop, maar helpen we je ook graag met de doorontwikkeling van je huidige Shopware 6 project. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem het heft in eigen handen

Je past je webshop zelf naar wens aan, zonder dat je hiervoor code moet schrijven of ontwikkelaars nodig hebt.
De “Shopping Experiences” in Shopware maken het mogelijk om een uniforme winkelervaring te bieden, ongeacht de inhoud of het apparaat van je klant.

Producten beheren? Eenvoudig!

Producten beheren was nog nooit zo eenvoudig. Alle denkbare eigenschappen – of het nu gaat om grootte, gewicht of kleur – kunnen vanaf één plaats worden gecatalogiseerd en bijgehouden. De eigenschappen kunnen vervolgens worden toegepast op productniveau om varianten van elke complexiteit te genereren.

Shopware Variant Generator

Integraties

Een web shop komt zelden alleen. Een integratie met een kassa-systeem, PIM-systeem (Product Information Management), marketing-suite of facturatie-tool is niets onbekend voor ons. We zijn specialisten als het aankomt op het schrijven van op-maat integraties met allerhande systemen.
Door de API-first opbouw van Shopware kunnen we snel en probleemloos integraties schrijven tussen de verschillende systemen waarop jouw bedrijf draait.

Shopware Flow Builder